RGA Championship 2022

Partenerii si invitatii nostri au facut echipa buna si am avut un weekend plin de golf si voie buna la turneul organizat de RGA, sambata 18 iunie la BlackSeaRama Golf Course.

RGA Championship 2022 a prezentat un interes ridicat in randul jucatorilor de golf. Cei 100 de jucatori au format 25 de echipe inscrise in cursa pentru premiile de la categoria Teams Net Stroke Play. Am luat decizia de a modifica formatul competitiei tocmai datorita numarului mare de participanti si pentru a ne incadra in orele de prognoza meteo favorabila, iar la finalul zilei de sambata am ajuns la concluzia ca a fost cea mai buna alegere. Prin formatul de joc Scramble, in echipe de 4 jucatori, din fiecare grupa valorica, alocati in functie de handicapul fiecaruia, am putut facilita participarea unui numar cat de mare de jucatori de golf.

Vineri seara, intr-un cadru festiv, s-au tras la sorti echipele, iar la finalul zilei de sambata, Marian Lepadatu, Dinu Pescariu si Razvan Marcu au fost capitanii care si-au urcat echipele pe primele locuri ale podiumului. Buna dispozitie a dominat evenimentul, iar pozele vorbesc de la sine.


Mai multe imagini pe pagina noastra de Facebook:

https://www.facebook.com/media/set?vanity=RomanianGolfAssociation&set=a.3661090304117427


Va multumim pentru participare si multumim sponsorilor care au facut posibila organizarea acestui turneu: Peroni Nastro Azzurro, Wilson, Crama Oprisor, Protguard