Romanian Golf Association are o noua echipa manageriala

Romanian Golf Association are o noua echipa manageriala

Asociația Open Romanian Golf Association (RGA) a fost infiintata in 2015 de un grup entuziast de jucatori de golf, carora le multumesc pentru initiativa avuta. Suntem iata in al 7-lea an de functionare si cred ca trebuie sa fim mandri de contributia pe care RGA a avut-o la dezvoltarea golfului romanesc.

In toti acesti ani, am orgizat multe turnee, am atras jucatori si am crescut popularitatea fenomenului golfului in Romania. Sunt convins ca se putea face mai multe lucruri, dar cred ca trebuie sa vedem partea plina a paharului, multele lucruri pozitive realizate, si sa ne bazam pe ele in viitor.

In ultimii ani, activitatea operationala a RGA a fost dusa in principal de colegii si prietenii nostri, Cornel Danila si Nicolae Kovacs. Vreau sa le multumesc pe aceasta cale in numele tuturor membrilor RGA pentru ca si-au investit timpul personal in mod voluntar in a derula activitatile RGA. Stiu ca au fost si alti contributori si oameni care s-au implicat in activitatea RGA si carora vreau sa le multumesc si lor pe aceasta cale. Nu in ultimul rand, vreau sa multumesc tuturor sponsorilor si partenerilor RGA, care au sprijinit asociatia cu contributii financiare sau alte forma de sponsorizare.  

In ultimele luni, am initiat o analiza profunda a RGA din toate punctele de vedere. In primul rand, am initiat un audit financiar al cheltuielilor asociatiei. Acesta a fost incheiat iar deficientele constatate au fost fie corectate deja fie sunt in curs de corectare.

In al doilea rand, pentru viitor, am solicitat implicarea unui numar suplimentar de voluntari, membri RGA, cu competente diferita, care sa preia o parte din activitatile necesare RGA.

Noua Echipa Romanian Golf Association 

 • Florin Segarceanu – Președinte RGA
 • Catalina Jigman – Coordonare Copii, Juniori și Doamne
 • Serban Toader – Financiar si Audit
 • Cornel Danila – Evenimente si competitii
 • Dragoș Tanase – Operatiuni si fundraising
 • Nicolae Kovacs – Fundraising
 • Bogdan Jigman – International
 • Zoltan Nagy Bege – Dezvoltare regionala, evenimente
 • Călin Păcurar – Marketing și Comunicare
 • Nick Eftimie – Etica si regulament
 • Iulian Gogan – Juridic si Comercial

Vreau sa le multumesc pentru ca au acceptat sa isi petreaca o parte din timpul lor, oricum ocupat la job-ul de zi cu zi sau in cadrul business-urilor in care sunt implicati, pentru a contribui cu aria specifica de expertiza la activitatea noastra. 

Vrem sa cream o organizatie deschisa, bazata pe activitatea voluntara a membrilor sai, si de aceea incurajam toti membrii nostri care au aceasta disponibilitate, sa se implice in diversele activitati pe care intentionam sa le desfasuram. 

La finalul anului 2021 am realizat sondajul de opinie ale carui rezultate au fost distribuite tuturor membrilor RGA. Le multumesc respondentilor, feedback-ul lor este extrem de important. Concluziile sondajului au fost folosite in articularea programului de activitate pentru 2022.

In acest sens, ne dorim sa venim cu o noua energie in activitatile noastre. Ne propunem in primul rand sa multiplicam si intensificam programele RGA dedicate copiilor si juniorilor. Dorim sa crestem numarul de evenimente internationale in parteneriat cu tarile vecine. Ne dorim sa atragem noi parteneri si sa crestem numarul de turnee si o sa reinitiem programul de MatchPlay. Si nu in ultimul rand, ne dorim sa revitalizam activitatea de comunicare, atat prin intermediul mijloacelor traditionale, dar si sa apelam la canale de socializare specifice generatiilor mai tinere. 

Florin Segarceanu – Presedinte RGA

romaniangolf.ro