RGA este o organizație non-profit bazată pe voluntariat, implicarea și contribuțiile financiare ale membrilor săi. Majoritatea membrilor RGA sunt implicați în alte activități (afaceri, locuri de muncă și altele). De aceea, este extrem de important ca membrii să aloce orice timp liber pe care îl au la dispoziție pentru a putea organiza activitățile RGA.
Pentru anul 2023, acești membri RGA și-au exprimat dorința de a aloca voluntar o parte din timpul personal pentru gestionarea RGA-ului:
Florin Segărceanu nu are nevoie de prezentare – este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai buni jucători de tenis din lume pe care România i-a oferit vreodată. A fost campion național, european și universitar de mai multe ori. A jucat în turneele ATP începând din 1980, până în 1992. Pe parcursul circuitului ATP, a fost clasat în topul celor mai buni 100 de jucători din lume timp de mai bine de 5 ani. A obținut cel mai bun rezultat al generației sale, calificarea în primele 8 echipe din lume, alături de Ilie Năstase. În 1995, a devenit căpitanul nejucător și antrenorul echipei de Cupa Davis a României, iar de atunci echipa românească se află constant printre primele 16 echipe din lume. Începând din 1999, Florin și-a dedicat timpul investițiilor în educație, dezvoltarea imobiliară și golf. Își propune să adune toți jucătorii de golf din România sub “umbrela” RGA și să aducă golful la un nivel superior.
Catalina este unul dintre cei mai experimentati consultanți ai pietei Imobiliare din Romania, Cu o expertiza de peste 20 ani in zona comerciala si rezidențiala, Catalina a condus echipele de Office si rezidențial ale agențiilor Eurisko si CBRE . Odata cu mutarea către antreprenoriat in 2012, Catalina a îmbrățișat alături de toată familia ei , pasiunea ptr golf. A demonstrat constant o mare implicare in creșterea comunității , mai ales in randul doamnelor , copiilor si juniorilor. Catalina a îmbinat recent cele doua pasiuni pentru real Estate si golf , devenind agenția de consultanta Imobiliara a primului Country Club de golf din Romania, Național.
Cu o vastă experiență în dezvoltarea afacerilor și organizațiilor multiculturale, Cornel Dănilă este CEO-ul Grupului Covalact, una dintre cele mai importante companii din industria lactatelor din România, parte a fondului de investiții private Sigma Bleyzer. Cornel are peste 20 de ani de experiență în companii precum Henkel și Danone în domeniul vânzărilor, marketingului și lanțului de aprovizionare în România, Franța, Argentina, Mexic, Brazilia, Rusia și Arabia Saudită. Cornel a absolvit în anul 1991 Universitatea de Mecanică din București și programul de MBA al Open University din Marea Britanie în 2003. El a descoperit golf-ul în anul 2008 când locuia în Franța și a început să joace în 2011 în România.
Dragoș este un manager experimentat cu peste 20 de ani de experiență la nivel înalt, având implicare în industrii precum minerit, telecomunicații, energie și IT. Din 2008 este responsabil cu dezvoltarea celui mai mare depozit de aur neexploatat din lume, la Roșia Montană. La începutul carierei sale, între 2000 și 2007, a făcut parte dintr-o echipă internațională care a construit UPC ca fiind a doua cea mai mare companie de cablu din România. Înainte de aceasta, a lucrat pentru cel mai mare consultant de afaceri din acea perioadă, Andersen, și pentru unitatea de Fonduri Europene a Ministerului Finanțelor.
Dragoș a fost întotdeauna pasionat de sport, dar începând din 2011, golful a devenit, de departe, cea mai mare pasiune a sa. Pe lângă faptul că se bucură de golf ca jucător, Dragoș speră ca golful să devină o altă oportunitate de dezvoltare economică pentru România, deoarece poate unifica sportul cu natura, afacerile cu plăcerea și elitismul cu amploarea.
În noiembrie 2015, Bogdan Jigman a acceptat oportunitatea de a crește și repoziționa GTC România, un dezvoltator și investitor major în domeniul imobiliar. Anterior, Bogdan a fost director de expansiune la Mega Image timp de trei ani. El a fost activ pe piața imobiliară începând din 2004 și a ocupat diverse poziții de conducere în companii precum Bluehouse Capital, Bogaris și Oradea Shopping City. Consideră că una dintre cele mai fascinante aspecte ale golfului este modul în care reflectă ciclul vieții: indiferent de rezultatul pe care-l obții, următorul pas este să te întorci la primul tee, să începi totul de la capăt și să te transformi în ceva mai bun.
Cu peste 16 ani de experiență în industrie, Zoltan este un expert recunoscut în sectorul energetic. A fost vicepreședinte al Autorității Naționale de Reglementare în Domeniul Energiei din România între 2017 și 2023, unde a fost activ în special în domeniul comunicării, a participat activ la conferințe despre energie și a vorbit în numele Autorității în interacțiunile cu guvernul, parlamentul și sectorul privat.
În prezent, lucrează la numeroase proiecte legate de energie. De când a început să joace golf în 2017, acesta a devenit o parte semnificativă atât a vieții sale, precum și a întregii familii.
Nick este proprietarul și CEO-ul Grupului Navlomar, o agenție de transport maritim de încredere din România, înființată în 1969, care oferă servicii de înaltă calitate celor mai importanți proprietari, operatori, charteriști și brokeri de nave din lume. Nick deține un H.B.Econ., licență în drept și un master în economie financiară. Este căsătorit și are două fiice. Datorită dragostei sale puternice pentru golf, experienței, dedicării, personalității și cunoștințelor profunde despre regulile și eticheta golfului, calități apreciate de comunitatea de golf, Nick și-a asumat responsabilitatea pentru toate aspectele de etichetă și reguli ale Asociației Române de Golf. Pe terenul de golf, Nick iubește competiția cu el însuși și încearcă să devină un jucător de golf mai bun. A prins “microbul” golfului întâmplător, în timpul unei vacanțe în Dubai în 2005.
Iulian Cătălin Gogan, membru al Baroului Român, are o experiență de peste 16 ani în domeniul juridic. Între 1999 și 2001 a fost consilier al Secretarului de Stat în Ministerul Muncii. Este specializat în drept comercial, dreptul asigurărilor, dreptul fiscal, dreptul bancar și dreptul securității cibernetice. A reprezentat clienți în New York – SUA, Zurich – Elveția, Milano – Italia și la Curtea Europeană a Drepturilor Omului.
Vladimir este marketing manager în industria jocurilor și divertismentului. Cu peste un deceniu investit în marketing și comunicare, în trecut și-a dedicat câțiva ani industriei energetice și publicitare.
Pasiunea sa pentru golf a început acum mai bine de 20 de ani, iar această pasiune îl motivează să aibă un impact în creșterea brandului RGA în România și în promovarea imaginii Asociației.
Acești voluntari nu reprezintă o structură de conducere în sensul clasic, ci o echipă de oameni care și-au asumat sarcina de a-și dedica o parte din timpul lor liber activității RGA.
În măsura în care orice membru dorește să contribuie să se implice în activitatea RGA, întotdeauna primim cu bucurie noi voluntari – fie că oferă timp, muncă sau sponsorizări.