RGA INDIVIDUAL MATCHPLAY 2022


Revenim cu entuziasm; RGA isi continua misiunea de a promova golful si de a aduna cat mai multi sportivi la turneele organizate de noi.

Campionatul RGA Individual Matchplay, editia a 4-a, a inceput si deja ne bucuram de un numar mare de jucatori inscrisi. In acest moment am inchis inscrierile pentru aceasta competitie pentru a da posibilitatea de a se juca primele meciuri incepand cu 1 iulie.

Am definitivat perechile prin alocare aleatoarie. Tabloul competitiei (“Brackets”) se poate consulta in platforma AM Golf. In functie de handicap primii 50 de jucatori inscrisi la RGA Matchplay sunt calificati direct in Runda 2 (last 64), urmand ca un numar de 28 de jucatori sa joace in Runda 1 pentru ultimele 14 locuri disponibile din Runda 2.  Campionatul se va desfasura in mai multe etape, speram toate pline cu golf si voie buna. Termenele limite pentru desfasurarea etapelor sunt urmatoarele:

Prima runda: 17 iulie 2022
Runda a doua: 08 august 2022
Runda a treia: 04 septembrie 2022
Runda a patra: 02 octombrie 2022

Jucatorii care isi cunosc adversarul din Runda 2, prin consens, pot deja programa meciul incepand cu 1 iulie, fara sa astepte terminarea meciurilor din Runda 1.

Sferturile de finala, semifinalele si finala vor avea loc la Lighthouse Golf Course in perioada 14-16 octombrie 2022. Rugam participantii sa stabileasca de comun acord ziua si terenul pe care veti juca, in interiorul termenelor limita. Dupa fiecare etapa rezultatele va rugam sa trasmiteti scorecardul semnat de ambii jucatori la adresa de email: office@romaniangolf.ro.


Regulile de guvernare ale jocurilor vor fi Regulile R&A și Regulile R&A Matchplay, iar regulile competitiei sunt afisate pe site-ul am.golf:

https://app.am.golf/am.golf/events/list/-/-/-/62a2177ade96390004bdfa0f/home/info.amg.html

Pentru orice nelamuriri in legatura cu regulile si modul de joc va rugam sa ne contactati la adresa de email office@romaniangolf.ro și vor fi rezolvate de Comitetul de etica si regulament RGA.

Taxa de turneu este de 100 ron/jucator si va rugam sa o achitati direct in contul RGA: RO42 CECE B000 30RO N223 0524 deschis la CEC BANK. Taxa se achita o singura data si este valabila pentru intregul turneu indiferent de cate jocuri va disputa fiecare jucator. Fiecare jucător va trebui să facă plata taxei de turneu înainte de a juca prima rundă.

In acelasi cont se pot achita si cotizatiile anuale pentru RGA.

Joc bun!!